Er moet meer aandacht komen voor blessurepreventie en daarom organiseert Loop- en expertisecentrum Loopland Gelderland op 3 december 2016 een workshop Corestability voor hardlopers bij Healthclub Heijenoord in Arnhem.

Ruim 700.000 hardlopers raken jaarlijks regelmatig geblesseerd aan de benen. Daarmee is hardlopen, op veldvoetbal na, de meest blessuregevoelige sport van Nederland. Eén van de belangrijke oorzaken voor deze blessures is dat we als Nederlanders Europees Kampioen zitten zijn en onze kracht in romp en benen met ruim 25% is afgenomen. Voorkom blessures en doe daarom mee aan de workshop corestability voor hardlopers.

De workshop valt onder de begeleiding van voormalig topatleet en Coach Dennis Licht en Olympisch Coach Honoré Hoedt. In de workshop wordt aandacht besteed aan de basisbeginselen van pilates en functionele stabiliteitsoefeningen speciaal voor hardlopers. Het zijn oefeningen voor lopers van alle niveaus en die iedereen ook thuis kan oefenen.

Wanneer? 3 december 2016.
Waar? Healthclub Heijenoord, Arnhem, Amsterdamseweg 107.
Hoe laat? Van 11:00 – 12:00u.
Wat kost het? €15,- per persoon.
Voor meer informatie en aanmelden e-mail naar info@looplandgelderland.nl. Let op: er zijn maximaal 20 plekken beschikbaar, dus vol = vol!

Hoeveel % van de kinderen is onvoldoende lichamelijk actief?

Je hebt al op deze poll gestemd.

Hoeveel % van de kinderen is onvoldoende lichamelijk actief?

Je hebt al op deze poll gestemd.

Hi topper! stuur hier jouw video in

Of stuur je video via Whatsapp naar 06-23092669

Lesmateriaal

Bekijk en gebruik het online lesmateriaal

Lesmateriaal bekijken